Bröllop

Bröllopet är en av de viktigaste milstolparna i livet, låt då även färden vara en del av den stora händelsen.

Förutom kända artister som vill göra transporten så bekväm och glamourös som möjligt, så tillhör bröllopspar våra vanligaste transporter.

Vi känner till alla kyrkförsamlingar och festlokaler mycket väl i Göteborg med omnejd. Fördelen är att du som gäst känner lugn och tillit för hur vi planerar köruppdraget, och hur vi placerar limousinen stiligast utanför kyrkan, även hur vi anländer kungligast till festlokalen. Vi har med lång erfarenhet skapat oss kunnighet om hur vi kan göra köruppdraget så sagolikt som möjligt.

Om vädret tillåter så rullar vi ut den tre meter långa röda mattan för er kungliga entré till limousinen och kör med svenska flaggor. Om du vill få ut det bästa inom bröllopstransport så är du mer än välkommen att boka oss. Vi är specialiserade inom bröllops trasporter och prioriterar dessa uppdrag före allt annat. Hos oss får du alltid en noggrant polerad limousine i nyskick.

Vi vet hur viktigt ert bröllop är, därför är det en ära att få ställa upp och ta hand om er. Inte nog med att chauffören alltid är proper och alltid på det bästa humöret.