Mitt namn är Tony och är främste förare för Royal Limousine. Jag rekommenderar dig som eventuell passagerare att läsa följande information, innan du bestämmer dig för vem du kommer att anlita.

Information

Limousinen ni färdas i mot betalning måste vara godkänd av transportstyrelsen för taxitrafik. Fordonet ska alltså bära gula taxiregistreringsskyltar och chauffören taxiförarlegitimation. (undantag från gul färgade registreringsskyltar kräver dispens från transportstyrelsen)

Det är endast transportstyrelsen som godkänner dessa tillstånd efter prövning på företaget. Vilket innebär att chauffören är legitimerad yrkeschaufför och att tillståndshavaren är prövad och har yrkeskompetens att bedriva taxi transport företag.

Det viktigaste av allt är att du som passagerare vet att du alltid är försäkrad i fordonet när du/ni färdas samt att föraren är legitimerad yrkeschaufför.

Så tänk på att den du anlitar har dessa tillstånd och de rätta försäkringarna.

Fråga t.ex. efter registrerings numret på fordonet för att sedan kontrollera. Klicka på länken nedan

Våra registrerings nr är följande:

DEE149 (Lincoln)
EGA601 (Hummer H3)
GXH49H (Chrysler 300C)
YKK048 (Hummer Trippel Axel)

https://fordon-fu-regnr.transportstyrelsen.se/

Vår Policy:

För er, som anlitar oss har vi policyn som vi vill att ni uppmärksammar. Dessa policyn är för att förebygga tråkiga situationer/händelser, men framförallt en lyckad och fin resa för gäst och chaufför

Vi skulle uppskatta om man inte:

  • öppnar limousine dörren när limousinen precis anlänt (chauffören sköter den biten då vi vill hälsas och presenteras)
  • lutade sig mot limousinen
  • flyttade sig omkring i limousinen
  • knackade på rutorna inifrån eller utifrån
  • underskattade chaufförens erfarenhet

ATT TÄNKA PÅ:

  • se gärna till att ni varit på ett toalett besök innan vi hämtar er. Mycket av 1 timmas uppdrag kan gå åt, om föraren måste leta upp en toalett. Självklart kör vi till närmaste toalett om det behövs.
  • tyvärr får man inte ha med sig egen dryck (vatten går bra att ta med)
  • vänta alltid på att chauffören öppnar er dörr när ni vill kliva av för en entré

TIPS:

man gör snyggast avstigning ut från limousinen genom att sätta sig ned i baksätet där den första gästen kliver av, med fötterna först. Alltså kliv gärna av precis som den första gästen kliver av, frivilligt givetvis men säkrast och tryggast så

Vi ser fram emot att träffa er :)